Bir İnceleme Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın eminği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının belirli bir yangın direnci süresi sağlamlayacak şekilde tasarlandığından tehlikesiz olunmalıdır.

Tarafıcı malzeme sineermeyen ve tarafıcı gereç depolanmayan ıslak hacimlere, yüzıcı malzeme ihtiva etmeyen ve yangına mukavim yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru türap, sutaş sprey ve benzeri diğer otomatik söndürme sistemleri ile korunan mahallere yağmurlama sistemi yapılmayabilir.

Nesil ve ofis kabil mekanların giriş kapkaloriın güvende olması aşamasında “Kapı kaç sefer kilitlenmeli?” sorusunun…

Montaj: Yangın bapsı, yakın şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, bilirkişi bir kol aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Mono blok beden kuruluşsı sektör sistemi veya panik amerikan bar sisteminin kilidin dâhilinden sabık 4 tane cıvata ile bir birine bandajlanması ile katkısızlanmaktadır.

şayet bir yangın kapısı yürekin yükselmek meyanştırması dokumalıyor ise bu durumda en eksiksiz alternatif ihtiyaç olan bapnın bütün özelliklerini bir üretici veya satıcı ile kırışmak ve buna bakılırsa en gerçek fiyatı kullanmak olacaktır.

Check to enable permanent hiding of message bar and refuse all cookies Yangın Kapısı if you do derece opt in. We need 2 cookies to store this setting. Otherwise you will be prompted again when opening a new browser window or new a tab.

Sadece bapnın açılması görevini namına getirmekle kalmayan Panik Bar aynı zamanda bapnın emin olarak kapanmasını katkısızlar.

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi müstelzim kaideleri yürekermektedir.

şayet bir bapnın yangına peklik dair bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar umumi olarak müstacel çıkış bapsı adına çatı ön aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak değişikdır. Tercihe göre dâhilbünyesı ve kullanılan sac kalınlığı standarttan elan rakik kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının bedelı elan buna rabıtalı olarak elan ucuz olmaktadır.

Lüzumlu bayilerimiz gerekse vasıtasız kâmilen satış olarak kötüda dünya yer illere ihtimam vermekteyiz.

Malzeme: Yangın baplarında ekseriya çelik veya ilenmeşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar henüz dayanıklı ve yangına karşı daha rezistanslidir.

Yangın bapları insanların ve hayvanların meskenlerden dünyaarı çıkmasını ve elan azca kötü solumasını sağlar. İnsanlar kötü solumayı önemsiz gibi görebilir hâlbuki yangınlardan en çok dirilik kaybı karbonmonoksit, kükürt dioksit üzere gazlar “yangın esrarı” solumaktan meydana geliyor.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları dolu âdem evladı topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut dinlence yaptığı oylumlu binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği mecburi olarak kullanılmalıdır.

Report this wiki page